Koopwoning

Granaathorst 117

VIERKAMER APPARTEMENT OP DE 6E VERDIEPING MET LIFT EN GROOT BALKON OP HET ZUIDOOSTEN, DIRECT BOVEN HET GEZELLIGE WINKELCENTRUM VAN MARIAHOEVE “HET KLEINE LOO”. HET APPARTEMENT HEEFT EEN EIGEN FIETSENBERGING OP DE BEGANE GROND EN IS ZEER CENTRAAL GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN WINKELS, PARKEN, OPENBAAR VERVOER (BUS, TRAM EN TREIN). DE UITVALSWEGEN A4, A12, A13 EN A44 BEVINDEN ZICH OP SLECHTS VIJF MINUTEN RIJDEN. RUIME (GRATIS) PARKEERGELEGENHEID VOOR HET GEBOUW.

Indeling:
Entree via afgesloten centrale hal met bellen-/brievenbussentableau en intercom, trappenhuis en lift naar de 6e verdieping. Entree appartement: Vestibule, ruime hal met vaste kast, verhoogde WC met fonteintje, slaapkamer met 2 vaste kasten, 2e slaapkamer, woonkamer (6.33 x 4.29) met deur naar het balkon over de volle breedte (8.79 x 1.47, zuidoost), eetkamer (4.28 x 4.27, op dit moment in gebruik als 3e slaapkamer) met vaste kast en deur naar het balkon. Moderne eetkeuken met inbouwapparatuur, nette badkamer met douche, vaste wastafel, wasmachine aansluiting en elektrische boiler (80 liter, huur).

Bijzonderheden:
* Eigen grond
* Bouwjaar 1975
* Actieve VvE, bijdrage € 214,- per maand, inclusief voorschot stookkosten en water
* Huismeester
* Blokverwarming
* Elektra: 7 groepen + aardlekschakelaar
* Eigen fietsenberging 7,8 m2
* Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
* Groot balkon (8.79 x 1.47 met vrij uitzicht, op het zuidoosten
* Groot parkeerterrein (gratis) voor het gebouw)
* Gebruiksoppervlakte: 106,5 m2
* Exact gemeten volgens NEN2580 norm
* Oplevering in overleg

Het appartement bevindt zich boven het onlangs gerenoveerde winkelcentrum “Het Kleine Loo” in de nabijheid van treinstation Mariahoeve en heeft tram- en bushaltes “voor de deur”. Op de eerste verdieping van het winkelcentrum is een gezondheidscentrum, diverse huisartsen, fysio en apotheek gevestigd. Voetbalvelden, tennisbanen, zwembad, het Haagse Bos en Landgoed Marlot op geringe afstand.

Gegevens woning

 • Granaathorst 117
 • 2592 SR
  Den Haag
 • Appartement
 • Aantal kamers:
  4 kamers
 • Prijs: €
  325.000
  ,-
  k.k.