Over ons

Ineke Schokker Makelaardij

Ineke Schokker Makelaardij is een klein kantoor dat u uiterst persoonlijk en professioneel begeleidt op het gebied van de woningmakelaardij. U heeft het voordeel van het NVM-computernetwerk, waarin alle bij NVM-makelaars te koop en te huur aangeboden objecten binnen één dag verschijnen. En bij verkoop of verhuur staat uw huis of appartement ook op “Funda”, de meest bekeken woonsite van Nederland.
Bij Ineke Schokker Makelaardij heerst geen “van 9 tot 5” mentaliteit en wij voelen ons betrokken bij uw aan- of verkoopbeslissing.
Met Ineke Schokker Makelaardij staat u er beslist niet alleen voor.

NVM

Ineke Schokker Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM), een makelaarsvereniging met een zeer uitgebreid netwerk. Via het NVM-computersysteem worden dagelijks alle mutaties van alle NVM makelaars verwerkt. Ineke Schokker Makelaardij is hierdoor dus altijd volledig op de hoogte van het actuele aanbod en de prijsontwikkelingen op de woningmarkt.

NVM-erecode

De NVM heeft op eigen initiatief een aantal gedragsregels vastgesteld. Als lid van de NVM werkt Ineke Schokker Makelaardij volgens deze erecode. De erecode staat omschreven in het boekje “NVM-Wonen”, dat u bij ons kunt opvragen. Wij zullen het graag naar u toesturen.

Meer weten? Klik hier om vrijblijvend een afspraak te maken.